KOMO SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 707 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KOMO sushi. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 23:06 Super lekker we zijn echt tevreden
8 jun 2024 om 20:50 Altijd kwaliteit en snelle bezorging
7 jun 2024 om 22:21 Ik bestel hier altijd. Dit is oprecht de beste sushi zaak van omgeving Nijmegen. Altijd vers bereid en snel bezorgd. Complimenten :)
6 jun 2024 om 19:57 Altijd lekkere sushi
4 jun 2024 om 18:08 Lekkere sushi.
2 jun 2024 om 9:30 De bezorger was erg vriendelijk en het eten was top echt een aanrader
28 mei 2024 om 20:44 Vriendelijke bezorger snel bezorgd en lekker eten
26 mei 2024 om 20:19 Ik bestel al vanaf het begin dat ze begonnen zijn . Hele tijd altijd tevreden maar laaste maanden is het minder lekker. Ene keer is de rijst te hard andere keer valt het uit elkaar en laatste tijd rijst wat zuurder. De echte smaaksensaties zijn weg
20 mei 2024 om 20:54 Heerlijke sushi en vriendelijke bezorging! De duur van de bezorging is aan de lange kant, maar dat zal vanwege de populariteit zijn.
20 mei 2024 om 20:34 Altijd goed!
14 mei 2024 om 19:57 Eten was oké maar de bezorger die was gevaarlijk, die man vloog binnen 10 minuten voor me deur.
13 mei 2024 om 8:39 De kip en vega rollen waren erg lekker. Alleen de tonijn en zalm waren erg vissig waardoor ik het dus niet heb kunnen eten. Erg jammer aangezien dat meestal de lekkerste rollen zijn bij sushi plekken...